1 oktober 2018

Euroflorist utser Mats Brandt till ny VD

Mats Brandt har utsetts till ny VD och koncernchef i Euroflorist. Mats kommer närmast från rollen som VD på Hemnet och dessförinnan ett flertal ledande positioner inom exempelvis Ticketmaster/Ticnet i Sverige och internationellt.

”Vi är mycket glada för att Mats blir Euroflorists nästa VD. Mats förenar tydligt ledarskap och starkt resultatfokus med gedigen erfarenhet från internationella affärer”, säger Mathias Hedlund styrelseordförande i Euroflorist.

”Jag ser med glädje fram emot att få ta kundupplevelsen och produkterbjudandet till nya nivåer tillsammans med ledning, personal och styrelse. Euroflorist har en mycket bra position att utgå ifrån”, säger Mats Brandt.

Mats Brandt tillträder sin tjänst som VD den 1 oktober 2018.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Mathias Hedlund, styrelseordförande Euroflorist, +46 70 666 37 58
Mats Brandt, tillträdande VD Euroflorist, +46 762 650 214

Euroflorist är Europas ledande online företag inom blomster- och gåvoförmedling med verksamhet i tolv europeiska länder. Euroflorist levererar årligen miljontals blomsterbud och presenter till privatpersoner och företag via ca 5,000 anslutna blomsterbutiker och externa leverantörer. Euroflorist grundades 1982 och har vuxit internationellt genom egen etablering och förvärv av blomsternätverk. Euroflorist erbjöd blomsterförmedling online redan 1995, vilken idag utgör ca 70% av omsättningen.